Privacybeleid

Privacy- en cookieverklaring Westerveld & Nederlof B.V.
1 februari 2020
 
www.wbwn.nl, een website van de besloten vennootschap Westerveld & Nederlof BV, gevestigd te Breedenbroek Terborgseweg 58 7084 AE, hierna te noemen Westerveld & Nederlof BV. Westerveld & Nederlof  hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers en verwerkt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaromtrent stelt. In deze Privacy- en Cookieverklaring informeert Westerveld & Nederlof BV over de manier waarop Westerveld & Nederlof BV uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy- en Cookieverklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door Westerveld & Nederlof BV worden aangeboden op www.wbwn.nl. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact met ons op via info@westerveld-nederlof.nl. 
 
1. Verzamelen van Persoonsgegevens
Westerveld & Nederlof BV verzamelt en verwerkt uw persoonsgegevens. Wij gebruiken daarbij van u ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website. Hierna volgt een overzicht van persoonsgegevens die worden verwerkt door Westerveld & Nederlof BV.
 
Contactformulier
Als u het contactformulier op www.wbwn.nl invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de persoonsgegevens verzameld die u vrijwillig aan ons verstrekt. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om de volgende persoonsgegevens: naam, e-mailadres en telefoonnummer.
 
2. Doel van de verwerking
Westerveld & Nederlof BV verwerkt persoonsgegevens voor verschillende doeleinden, zoals:
  • telefonisch contact met u op kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch niet bereikt kunt worden.
  • het verstrekken van de door uw gevraagde informatie via het contactformulier;
  • het (laten) verzenden van e-mails met andere informatie, goederen of diensten in de door u aangegeven interessegebieden;
We vragen u om toestemming voordat we gegevens gebruiken voor andere doeleinden dan die in deze Privacy- en Cookieverklaring worden beschreven.
 
3. Doorgifte aan derden
In het kader van bovenstaande doeleinden geeft Westerveld & Nederlof BV uw persoonsgegevens niet aan derden, tenzij:
  • Dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u;
  • De doorgifte geschiedt aan een door Westerveld & Nederlof BV  voor de in deze Privacy- en Cookieverklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden Westerveld & Nederlof BV een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe deze Samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens;
  • Westerveld & Nederlof BV voor het delen van uw persoonsgegevens met bedrijven, organisaties of individuen buiten Westerveld & Nederlof BV, uitdrukkelijk toestemming aan u heeft gevraagd en u deze toestemming geeft.
  • Westerveld & Nederlof BV op grond van een wettelijke plicht gehouden is persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.
     
4. Beveiliging van gegevens
Westerveld & Nederlof BV maakt – voor zover dat van haar verlangd mag worden - gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw gegevens en om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die Westerveld & Nederlof BV ontvangt.
Een van de maatregelen van Westerveld & Nederlof BV is: De website van Westerveld & Nederlof BV maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
 
5. Inzage en wijzigen van uw gegevens
Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
U heeft de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.
 
6. Cookies
Wij maken bij het aanbieden van elektronische diensten gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.  
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Wij gebruiken “Analytische’’cookies. Informatie die verzameld wordt door het gebruik van ‘’Analytische’’ cookies is anoniem en wij gebruiken deze gegevens om het totale aantal gebruikers van de website te berekenen en om te meten welke functionaliteiten van de website het meest gebruik worden. Daarnaast zouden wij deze informatie kunnen gebruiken om advertenties die afgestemd zijn op uw specifieke kenmerken op onze website en op overige websites te tonen. 
 
7. Aansprakelijkheid  
Op onze website kunnen links naar websites van derden staan. Als u besluit om websites te bezoeken of gebruiken via de links op onze websites, dan is dit op eigen risico. De websites van derden hebben hun eigen Privacy- en Cookieverklaring. Wij adviseren om deze Privacy- en Cookieverklaringen zorgvuldig door te lezen voor u aan of via hen persoonsgegevens verstrekt. Westerveld & Nederlof BV is op geen enkele wijze aansprakelijk voor het gebruik van websites van derden.
 
8. Wijzigingen in deze Privacy- en Cookieverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacy- en cookieverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
 
9. Klacht indienen
Indien u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
10. Contact
Indien u vragen heeft over deze Privacy- en Cookieverklaring of gebruik wilt maken van uw rechten (artikel 5 Inzage en wijzigen van uw gegevens), kunt u als volgt contact met ons opnemen: Schriftelijk, per adres op Terborgseweg 58 7084 AE. Via e-mail op info@westerveld-nederlof.nl

Westerveld & Nederlof maakt gebruik van Cookies

Geef per categorie de keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.

In onze Privacyverklaring en cookieverklaring is hier meer over te lezen. Graag de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan.

OK